Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

SAGA afstandsbesturingen

SAGA afstandsbesturingen bieden kostengunstige oplossingen voor besturingen die beperkte functionaliteit vragen van hoogwaardige kwaliteit. De SAGA afstandsbesturingen zijn uit voorraad leverbaar.

SAGA-L serie

Voor de meest eenvoudige toepassingen is de L-serie uiterst geschikt. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de L-serie verkrijgbaar in 4, 6 of 8 enkel-traps drukknoppen. De compacte ontvanger die leverbaar is voor diverse voedingsspanningen (24 /42/48/230/400 VAC en 12/24 VDC) zorgt ervoor dat hij universeel is toe te passen.

SAGA-LB serie

De B-serie bestaat uit twee modellen; L6B en L8B, resp. met 4 dubbel-traps en 6 enkel-traps drukknoppen. Belangrijk verschil met de compacte handzender zijn de, als sleutelschakelaar, uitgevoerde startknop en de nood-uit met vergrendeling.
De ontvangers zijn in een zeer compacte en degelijke behuizing gebouwd, voorzien van 4 dempers voor trillingsvrije montage. Op de ontvanger is door middel van leds de status van de relais zichtbaar. De ontvanger is voor diverse voedingsspanningen leverbaar: 24/42/48/110/230/400 VAC en 12/24 VDC.

Zowel de L-serie als de LB-serie kunnen worden geconfigureerd naar u wensen. Denk hierbij aan de functie van de druktoets (bijvoorbeeld de toggle-functie) of de automatische uitvaltijd.
De SAGA producten hebben geen gecertificeerde noodstop. Indien u dit wel graag wilt, vertellen we u graag meer over onze ARC Flex & TELETEC producten.

Kijk ook eens in onze webshop www.industrialremotecontrols.nl.

 

knop naar contactpagina

Meer informatie?

Maak nu een afspraak in ons kenniscentrum