Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hijsen

De kranen van ELMEC en het DEMAG takelassortiment bestaan uit een grote diversiteit aan uitvoeringen. Wij zijn sterk in het bedenken van klant-specifieke oplossingen.

Lees verder

Aandrijven

ELMEC biedt een reeks aandrijvingen en aanvullende componenten voor rijden, hijsen, positioneren en zwenken.


Lees verder

Besturen

Voor de elektrische aansturing van de diverse componenten beschikt Elmec over een eigen engineeringsteam. Praktijkgerichte oplossingen, ontstaan uit ervaring en kennis.

Lees verder

Vacatures

Vanwege de gestage groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Uitdagende technische functies in een informele, open werksfeer !

Lees verder

Premium Parts

Wij hebben een grote voorraad Demag onderdelen, zowel nieuw als gebruikt met garantie. Deskundige advisering door specialisten met jarenlange ervaring.

Lees meer

IM-Sys

Dankzij ons inspectie-beheerssysteem ziet u in één oogopslag wat de status is van inspecties en onderhoudswerkzaamheden voor uw kranenpark.

Lees meer

Service

Met onze deskundig team van technici voeren wij inspecties, onderhoud en reparaties uit bij bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Lees verder

Onder de haak

Voor het opnemen van lasten met behulp van kranen of takels bieden wij een assortiment hijs- en hefgereedschappen, indien gewenst op maat.

Lees verder

knop naar contactpagina

Meer informatie?

Maak nu een afspraak in ons kenniscentrum