Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Werken bij elmec

Elmec opende zijn deuren in de oude sigarenfabriek in Steyl. Later verplaatste de fabriek naar Tegelen en vervolgens naar Belfeld waar wij nu al 23 jaar gevestigd zijn. Inmiddels bestaat Elmec al 51 jaar en heeft momenteel 47 zeer gemotiveerde medewerkers in dienst.

Elmec heeft als slogan; “Betrouwbaar door kennis”. Dit komt door het mooie team aan specialisten die wij in dienst hebben. Bij Elmec is staat namelijk een uitstekende service voorop. Door maatwerk te leveren bieden wij onze klanten de mogelijkheid om kranen, takels en toebehoren te leveren die volledig aansluiten bij hun wensen. Daarnaast heeft Elmec een serviceafdeling voor het tracken en keuren van uw arbeidsmiddelen op het gebied van hijs- en aandrijftechniek en staan onze servicemonteurs dagelijks klaar om onze klanten te ondersteunen voor storingen, reparaties en revisies.

Ook leveren wij DEMAG-onderdelen uit een magazijn met een voorraad van maar liefst 15000 onderdelen. Dagelijks staat onze Verkoopafdeling voor onze klanten gereed om onze klanten doelgericht helpen met al hun benodigdheden. Dat is hoe wij de betrouwbaarheid laten zien die Elmec beloofd.

Medewerkers krijgen bij Elmec een thuisgevoel.

Ons gedreven Elmec team merkt dat je bij Elmec geen nummer bent, maar ergens bij hoort. Wij zorgen voor een thuisgevoel. Er wordt bij Elmec veel aandacht gegeven aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals teamuitjes, werkbezoeken en scholing. Zo wordt er zelfs iedere 3 jaar een leuke gezellige Elmec reis georganiseerd. Aan teambuilding is bij Elmec geen gebrek.

 

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Titel video 1

Omschrijving video 1

Titel video 2

Omschrijving video 2

 

"Er hangt een fijne sfeer bij Elmec. We lachen veel met elkaar, maken veel lol maar zijn toch serieus met ons werk bezig."
"Ik ervaar dagelijks heel veel uitdaging en diversiteit in mijn werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde."
"We hebben iedere dag weer een nieuwe missie, die wij als team laten slagen."

 

Waarom kies je voor elmec?

 

 

Ruimte voor ontwikkeling

De deskundigheid van onze specialisten wordt door het regelmatig volgen van opleidingen op een hoog niveau gehouden. Er is een Academy ruimte waar regelmatig trainingen en cursussen gegeven worden aan zowle interne als externe groepen. Ook is er mogelijkheid tot bijscholing om je kennis en expertise nog meer te ontwikkelen en uit te breiden.

 

Uitdagende projecten

Binnen Elmec werk je mee aan het verwezelijken van de meest uitdagende projecten voor klanten zoals o.a.; SIF, Hydro, VDL, Voestalpine, Philips. Bij Elmec wordt kwaliteit en expertise gewaarborgd. En dat is terug te zien in de projecten die aan onze klanten uitgeleverd worden.

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten