Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Nieuwe onderdelen

DEMAG onderdelen uit voorraad leverbaar

ELMEC beschikt over een zeer uitgebreid magazijn, waarin o.a. vrijwel alle DEMAG slijtage- en standaarddelen voorradig zijn. Op deze manier kunnen wij de gemiddelde levertijden zeer kort houden. Voor u betekent dit een minimale stilstand van uw hijsinstallatie of machine.

Door de jaren heen hebben wij een goed inzicht gekregen in de vraag naar bepaalde onderdelen. Onze voorraad is dan ook optimaal afgestemd op de eisen van onze klanten en omvat ca. 15.000 verschillende artikelen, variërend van een eenvoudig O-ringetje tot complete takels en aandrijvingen.

DEMAG heeft een goede reputatie als het gaat om de leverbaarheid van onderdelen. Momenteel gaat DEMAG nog terug tot takels en motoren uit de tweede helft van de jaren 60 en in sommige gevallen zelfs nog verder! U bent dus verzekerd van vele jaren ondersteuning op het gebied van materialen en kennis.

Onze voorraad, mede op het gebiedt van "exotische" onderdelen is tot ver over de landsgrenzen bekend en internationale leveringen over de hele wereld zijn aan de orde van de dag.


knop naar contactpagina

Meer informatie?

Maak nu een afspraak in ons kenniscentrum