Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

KBK hangbaansysteem

KBK hangbaansystemen

Een KBK hangbaansysteem bestaat uit modulaire componenten. Het basiselement is een speciaal kokerprofiel dat in verschillende bouwgroottes geleverd wordt. Deze kenmerkt zich door een gering eigengewicht en hoge stijfheid. Samen met alle overige componenten vormt het een bouwsysteem, waarmee zich oneindig veel combinaties laten samenstellen. Deze flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden maken dat het systeem zo uniek is en inzetbaar in bijna alle situaties.

KBK hangbaankranen

Het KBK-programma biedt veel mogelijkheden. Of u nu een monorail, enkelligger hangkraan, of dubbelligger hangkraan nodig heeft. Met behulp van bochten en wissels is het mogelijk complexe monorail systemen te maken, voor het verplaatsen van producten door het assemblage traject.

Montage

De componenten worden door middel van schroefverbindingen gekoppeld en zijn eenvoudig te monteren. Hierdoor is een KBK hangbaansysteem  gemakkelijk aan te passen in geval van wisselende situaties op de werkvloer. Een mooie oplossing met het oog op de toekomstige groei van uw bedrijf.
Bevestiging van de baan aan metalen spanten is mogelijk met de speciale ophangbevestigingen en klembeugels. Bij betondekken worden chemische ankers toegepast. De ophangingen met draadstangen maken het mogelijk de baan op elke gewenste hoogte te monteren aan uw dakconstructie. De rijwerken met de speciale gelagerde loopwielen, maken het handmatig verduwen van lasten gemakkelijk, hoewel elektrische aandrijvingen ook tot de mogelijkheden behoren.

Advies

Wij adviseren en ontwerpen probleem-specifieke oplossingen, waarbij uw wensen voorop staan. Wij leveren en monteren uw KBK hangbaansysteem snel en vakkundig. Uiteraard staan we daarna ook voor u klaar voor de jaarlijkse inspecties en onderhoud.

transparant contactgegevens

KBK Classic hangkranen

Meer informatie

transparant contactgegevens

KBK Aluline hangkranen

Meer informatie

transparant contactgegevens

KBK Ergoline hangkranen

Meer informatie

Portret Paul Megens medewerker Elmec

Paul Megens

Technisch adviseur transporttechniek,
Voor al uw benodigde onderdelen.

+31 (0)77-373 56 60
p.megens@elmec.nl

Contact opnemen

Marcel Janssen portret contactgegevens

Marcel Janssen

+31 (0)6-30 33 06 51
m.janssen@elmec.nl

Contact opnemen

Portret Diego Hendriks medewerker Elmec

DIEGO hendriks

Technisch adviseur transporttechniek,
Voor al uw benodigde onderdelen.

+31 (0)77-373 56 60
d.hendriks@elmec.nl

Contact opnemen

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten