Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Over Elmec

Over ELMEC

Elmec vestiging Nederland hijstechniek

Uw specialist in hijs- en aandrijftechniek

ELMEC is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Belfeld (nabij Venlo). Wij bestaan inmiddels alweer 52 jaar! We hebben meer dan veertig hooggekwalificeerde en zeer gemotiveerde medewerkers dagelijks voor u klaarstaan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hijs- en aandrijftechniek. Ons programma omvat niet alleen takels, hijskranen, motoren en tandwielkasten, maar ook een pakket componenten waarmee u zelf een kraan of machine kunt bouwen. Wij bieden daarbij graag onze expertise op het technische vlak aan. Wij maken veelvuldig gebruik van de hoogwaardige en duurzame producten van DEMAG.

360° panorama tour

360 graden view

Verkoop en engineering

Op onze verkoopafdeling denken we graag met u mee. We beschikken over de nodige kennis, ervaring en het improvisatievermogen om samen met u tot een goede oplossing te komen. Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken. We werken zoveel mogelijk met standaard componenten. Dit is qua kosten en ondersteuning meestal de beste werkwijze. Maar we draaien onze hand niet om voor andere oplossingen. Als het nodig is, ontwerpen we zelf de benodigde componenten. Wij staan in nauw contact met DEMAG en volgen ook regelmatig cursussen. Hierdoor garanderen wij u dat we altijd over de meest actuele kennis over de DEMAG producten beschikken. 

Over Elmec

Ervaren en flexibele service dienst

Onze serviceafdeling, met ruim 20 medewerkers, staat dagelijks voor u klaar voor montage, reparatie, inspectie, onderhoud en certificering van uw kranen, takels en hijswerktuigen. De deskundigheid van onze technische dienst wordt door het regelmatig volgen van opleidingen op een hoog peil gehouden. Onze technici zijn voorzien van een goed uitgeruste service-auto en alle benodigde gereedschappen. 

 

wagenpark Elmec service monteurs

IM-Sys

In 2009 hebben wij zelf een online portaal ontwikkeld voor het verwerken van inspectiegegevens en het volgen van uitgevoerde en nog lopende inspectiewerkzaamheden. Dit online portaal is IM-Sys. Met dit systeem heeft u snel inzicht in de actuele status van uw kranenpark en toegang tot de onderhoudshistorie. Informeer naar de mogelijkheden van IM-Sys voor uw bedrijf.

Meer dan 15.000 DEMAG onderdelen op voorraad

Wij beschikken over een uitgebreid magazijn, waarin vrijwel alle DEMAG slijtage- en standaarddelen voorradig zijn. Op deze manier houden wij onze gemiddelde levertijden kort. Wij leveren over de hele wereld.

Vestigingen Essen(D) en Bremen(D)

Om onze Duitse klanten, voornamelijk uit het Roergebied, te bedienen hebben wij ook een vestiging in Essen. Daarnaast hebben wij een aantal jaren geleden KS Kran-Technik GmbH in Bremen aan onze Duitse activiteiten toegevoegd. Wij zijn lid van de branche-organisatie GKS (Gütegemeinschaft Kranservice) en we behoren tot de selecte groep van DEMAG Preferred Partners.  Hier maken alleen bedrijven deel van uit die hun service en kennispeil op orde hebben en houden.

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten