Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
 • English (Engels)
 • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Vacatures

Vacature Junior Electrical Engineer

Hou je van afwisseling en krijg jij net als onze producten de zaak in beweging, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je komt terecht in een hecht team waar je kennis maakt met de Elmec cultuur. Deze kenmerkt zich door collegialiteit, gezelligheid en persoonlijkheid. Werken moet tenslotte ook leuk zijn!

Wat ga je doen:

Nadat je de gewenste functionaliteiten van de machine in kaart hebt gebracht werk je de elektrische schema`s uit voor de besturing. Vervolgens begeleid je de bouw van de besturing en ben je betrokken bij het testen. Indien de situatie erom vraagt ondersteun je op locatie bij de inbedrijfstelling. Denk hierbij aan het inregelen van de frequentieregelaars of het maken van een aanpassing in de PLC. Daarnaast verleen je technische ondersteuning aan onze eigen servicemonteurs. Je beantwoordt onder andere vragen over besturingscomponenten die Elmec levert.
Nog niet de juiste kennis in huis maar wel leergierig? Binnen Elmec krijg je de kans om te groeien. Gezamenlijk stellen we een ontwikkelplan op. Denk hierbij aan het volgen van een cursus of trainingen. Onze slogan is tenslotte: Betrouwbaar door Kennis. Zo bieden we je mogelijkheden om door te groeien naar (senior) electrical of adviserend engineer.

Dit ben jij:

 • MBO of HBO opleiding gevolgd in richting (elektro)techniek
 • Ervaring met tekenprogramma`s is mooi meegenomen, maar we kunnen je dit ook leren
 • Passie voor techniek
 • Leergierig & gemotiveerd
 • Flexibel & oplossingsgericht
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Waar kom je te werken:

Elmec BV is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd op het gebied van hijs- en aandrijftechniek. Het productengamma is omvangrijk en bevat zaken als takels, hijskranen, motoren en tandwielkasten. Hierbij voeren de producten van de Duitse fabrikant DEMAG de boventoon. Naast de verkoop en levering van componenten verzorgt Elmec ook montage, onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Dankzij een eigen engineeringsafdeling met de nodige kennis, ervaring en improvisatievermogen is Elmec in staat klant specifieke oplossingen te ontwerpen en te produceren.
Mede dankzij een grote voorraad onderdelen (nieuw en gebruikt) is Elmec in staat snel zijn klanten te bedienen en zo stilstand als gevolg van een eventuele storing snel te verhelpen. De grote voorraad aan onderdelen is ook buiten de Nederlandse landsgrenzen bekend. Mede hierdoor heeft Elmec afnemers die over de hele wereld verspreid zitten.

Elmec biedt:

 • Afwisselend werk en de ruimte om zelfstandig te werken
 • Een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen op technisch en organisatorisch vlak
 • Doorgroeimogelijkheden naar (senior) electrical of adviserend engineer
 • Betrouwbare werkgever (Elmec bestaat 50 jaar!) voor wie mensen tellen
 • Goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regie over het aantal vrije dagen

 Interesse of vragen ? Bel 077-373 56 60 en vraag naar Wim Hermans. Of mail naar w.hermans@elmec.nl.

Wim directeur Elmec

Wim Hermans

Directeur

+31 (0)77-373 56 60
w.hermans@elmec.nl

Contact

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten