Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Elmec nieuws

Geslaagd voor VOL-VCA examen!

Deze twee toppers zijn afgelopen maandag met vlag en wimpel geslaagd voor hun VOL-VCA examen.

Elmec besteedt veel aandacht aan het opleiden van onze medewerkers en het waarborgen van veiligheid. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze werknemers die andere bedrijven bezoeken in het bezit zijn van hun VCA-diploma.
Lieke en Natacha zijn erg ijverig bezig geweest met de leerstof tot zich te nemen en dit was te zien aan de hoge score die zij gehaald hebben bij het slagen tijdens het VOL-VCA examen.

Lieke is sinds mei in dienst bij Elmec en voelt zich hier helemaal op haar plek. Ze vervult de functie: Service support en organisatie specialist. Vooral voor de service en support aan de werkplaats zijde speelt Lieke een belangrijke rol binnen onze organisatie. Ook organisatorische zaken m.b.t. interne automatiseringssystemen en bedrijfsstructuur gaat ze haar tanden in bijten.
“Elmec heeft mij met open armen ontvangen. Ik ben beland in een organisatie waar fijne collega’s werken, een goede sfeer hangt, waar er wordt opengestaan voor de eigen ontwikkeling en waar het plezier in het werk heel erg van belang is. Ik kijk uit naar een duurzame toekomst samen!”

Natacha is net iets langer in dienst bij Elmec sinds februari en heeft het ook enorm naar haar zin. Ze vervult de functie: Backoffice support en marketing specialist. Voor haar functie reist ze zo nu en dan af naar klanten om mooie content te verzamelen. Omdat ze hierdoor veelal in aanraking komt met werkomgevingen waar risicovolle taken verricht worden, is een VCA-diploma belangrijk.
“Inmiddels werk ik alweer bijna een half jaar bij Elmec en iedere dag is zeer divers. De vrijheid om mijn eigen persoonlijke cockpit in te richten om mijn functie te vormen is ontzettend prettig. De gemoedelijke sfeer die bij Elmec hangt en de saamhorigheid onder de collega’s is iedere dag weer te voelen. Erg fijn om deel uit te maken van deze mooie en steeds meer groeiende onderneming.”

vol-vca diploma ElmecBeide dames zitten in ieder geval voor de komende 10 jaar weer onder de pannen en kunnen veilig klanten en bedrijven op locatie bezoeken. Namens Elmec van harte gefeliciteerd Lieke en Natacha met het behalen van jullie VCA-diploma!

 

 

 

 

 

 

 

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor nog meer Elmec nieuws; www.elmec.nl/nieuws

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten