Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Elmec nieuws

Uiteenlopende projecten die Elmec onderscheiden.

Bij Elmec zijn we trots op alle projecten die wij uitvoeren! Wij nemen uiteenlopende projecten aan die Elmec echt onderscheiden.

Zo zijn onlangs 22 kisten uitgeleverd door Elmec voor wereldwijd transport aan ziekenhuizen in Nederland en de U.S. Voor een van onze klanten, een welbekend hightechbedrijf, hebben wij deze units mogen produceren. Deze units bevatten gereedschap en hulpmiddelen die gebruikt zullen worden voor het installeren van medische apparatuur zoals MRI-scanners in ziekenhuizen wereldwijd. Ook is hier gekozen voor aluminium in plaats van staal. Dit is niet alleen veel lichter maar ook net zo sterk!

kisten Elmec maatwerkOp het moment dat wij door deze klant benaderd werden, waren wij bij Elmec direct enthousiast. Wij houden ons veel bezig met hijstechniek maar zo nu en dan mogen wij op verzoek van onze klanten iets bijzonders laten produceren. Nadat Elmec in het verleden al een batch aluminium delen voor klikwielen mocht produceren voor deze klant en de vertrouwensband gelegd was, kregen wij deze mooie opdracht binnen. Onze specialisten zorgen er vervolgens voor dat aan elk detail gedacht wordt aan de hand van de wensen van de klant. Hierbij wordt er veel gecommuniceerd met de klant om ervoor de zorgen dat de units op de best mogelijke manier geproduceerd worden.
Een mooi project waarbij Elmec maar weer eens laat zien hoe veelzijdig we zijn.

 

Waarom kiest u voor Elmec? Omdat:

  • Innoverende-, specials- en maatwerkoplossingen geen probleem zijn. Ook speciale maatwerkoplossingen, zoals jukken worden door Elmec zelf ontwikkeld;
  • Er enorme kennis is op de onderdelenafdeling. Wij hebben ruim 15.000 onderdelen op voorraad nieuw en gebruikt;
  • De klant ontzorgd wordt tijdens het gehele proces. Van advies vooraf t/m de nazorg en service;
  • Op alle afdelingen intern en extern vakkundige medewerkers werken.

Elmec. Betrouwbaar door kennis.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor nog meer Elmec nieuws; www.elmec.nl/nieuws

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten