Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

SAGA afstandsbesturingen

SAGA afstandsbesturingen bieden kostengunstige oplossingen voor besturingen die beperkte functionaliteit vragen van hoogwaardige kwaliteit. De SAGA afstandsbesturingen zijn uit voorraad leverbaar.

SAGA-L serie

Voor de meest eenvoudige toepassingen is de L-serie uiterst geschikt. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de L-serie verkrijgbaar in 4, 6 of 8 enkel-traps drukknoppen. De compacte ontvanger die leverbaar is voor diverse voedingsspanningen (24 /42/48/230/400 VAC en 12/24 VDC) zorgt ervoor dat hij universeel is toe te passen.

SAGA-LB serie

De B-serie bestaat uit twee modellen; L6B en L8B, resp. met 4 dubbel-traps en 6 enkel-traps drukknoppen. Belangrijk verschil met de compacte handzender zijn de, als sleutelschakelaar, uitgevoerde startknop en de nood-uit met vergrendeling.
De ontvangers zijn in een zeer compacte en degelijke behuizing gebouwd, voorzien van 4 dempers voor trillingsvrije montage. Op de ontvanger is door middel van leds de status van de relais zichtbaar. De ontvanger is voor diverse voedingsspanningen leverbaar: 24/42/48/110/230/400 VAC en 12/24 VDC.

Zowel de L-serie als de LB-serie kunnen worden geconfigureerd naar u wensen. Denk hierbij aan de functie van de druktoets (bijvoorbeeld de toggle-functie) of de automatische uitvaltijd.
De SAGA producten hebben geen gecertificeerde noodstop. Indien u dit wel graag wilt, vertellen we u graag meer over onze ARC Flex & TELETEC producten.

Kijk ook eens in onze webshop www.industrialremotecontrols.nl.

 

Ralf Thijssen portret contactgegevens

Ralf Thijssen

Sr. Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
r.thijssen@elmec.nl

Contact opnemen

Tom Corneth portret contactgegevens

Tom Corneth

Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
t.corneth@elmec.nl

Contact opnemen

Demian Verheesen portret contactgegevens

demian verheesen

Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
d.verheesen@elmec.nl

Contact opnemen

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten