Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Service radiografische bedieningen

Radiografisch bedieningen

Advies

Door de grote kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van draadloos bedienen, kunnen wij meedenken en adviseren in het ontwerp en selectieproces.

Service en Reparatie

De door ons verkochte merken ARC, TELETEC, SAGA en DEMAG kunnen wij volledig in eigen huis ondersteunen en repareren. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en kunnen daarmee snel problemen verhelpen om de overlast tot een minimum te beperken.

Spectrum-analyse

Steeds meer toepassingen maken gebruik van draadloze verbindingen. Dit resulteert in een groot aantal draadloze signalen die allemaal een stuk van het beschikbare frequentiespectrum gebruiken. Dit leid steeds vaker tot overlappende signalen. Draadloze signalen die niet kritisch zijn c.q. geen veiligheidsfunctie vervullen, zijn daarbij niet van belang. Echter draadloze bedieningen voor machines en kranen vervullen vaak wél een veiligheidsfunctie in het noodstop-circuit. Om die reden worden bepaalde eisen gesteld aan de kwaliteit van de verbinding. Is deze verbinding niet goed of wordt deze gestoord door andere signalen dan zal de noodstop activeren en de kraan of machine stoppen. Uit veiligheidsoogpunt wellicht gewenst, maar onnodige stops zijn niet bevorderlijk voor de productie.

Om die reden is een mooie verdeling van de signalen over het beschikbare frequentiegebied belangrijk. Wij beschikken over apparatuur om het gebruik en de bezetting van het frequentiespectrum op uw locatie te meten. Aan hand van de metingen kunnen wij een advies opstellen voor een betere indeling of eventuele onbekende stoorsignalen traceren.

Ralf Thijssen portret contactgegevens

Ralf Thijssen

Sr. Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
r.thijssen@elmec.nl

Contact opnemen

Tom Corneth portret contactgegevens

Tom Corneth

Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
t.corneth@elmec.nl

Contact opnemen

Demian Verheesen portret contactgegevens

demian verheesen

Project Engineer E,
Voor maatwerk en radiografische bedieningen.

+31 (0)77-373 56 60
d.verheesen@elmec.nl

Contact opnemen

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten