Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Elmec nieuws

“Elmec; Deelnemer en sponsor van de Venloop sinds het startschot!”

De Venloop is weer gedaan en iedereen, ook onze deelnemende Elmec collega’s, hebben zijn/haar beste beentjes voorgezet.

Een stukje geschiedenis; De Venloop bestuursleden lieten zich inspireren door deelname aan de marathon in New York voor een tweetal goede doelen. Zo is in 2003 de Venloop opgericht vanuit het initiatief om een sportief evenement op te zetten waarbij goede sfeer en sportiviteit de boventoon zouden voeren. Dit jaar heeft alweer de 16e editie plaatsgevonden van dit fantastische evenement.

“Elmec is veel meer dan alleen een sponsor van de Venlose Venloop.”

Elmec zag de betrokkenheid van het bestuur als een geweldig initiatief en besloot daarom de Venloop te ondersteunen door één van de eerste sponsoren van de Venloop te worden. Rob Langen (de zoon van onze enige echte oprichter en tevens voormalig directeur/eigenaar van Elmec B.V.), nam deel aan een kleine taskgroep die de opzet van de wandeltochten op de zaterdag, voorgaand aan de loopwedstrijden op zondag, leven in heeft geblazen. Wat al snel uitgroeide tot een groot succes.

Elmec teammembers nemen al jaren deel vanaf het eerste uur aan de Venloop, en ook dit jaar waren een aantal weer van de partij. Als stersponsor heeft Elmec de Venloop voorzien van polsbandjes voor de deelnemers. Zo laten wij met trost zien dat Elmec ook deel uitmaakt van dit mooie, sportieve en sfeervolle loopevenement.

"De organisatie was weer top!" Vertelde een van onze collega's vol enthousiasme. "Onderweg zijn er altijd leuke sfeerpunten waar je koffie, thee of water kunt drinken. Ook kun je daar vers fruit van Kids Base. Tasty Tom tomaatjes en Brookberries aardbeien benutten."

Elmec team Venloop 2023Een aantal Elmec collega’s vertellen hoe zij het vinden om ieder jaar weer deel te nemen;

"Wat ik altijd leuk vind is dat er veel bekenden langs de kant staan om aan te moedigen en met bossen bloemen klaar staan bij de finish. En na afloop gezamenlijk een hapje en een drankje doen tijdens een gezellig bourgondisch feestje in de stad als afsluiter.”

"In de uitslaggrafieken zie je dat ik op mijn 58-jarige leeftijd nog steeds vrij hoog eindig. In 2016 heb ik mijn beste prestatie geleverd tijdens de renmarathon met een netto tijd van 1:33:56. De grote opkomst ieder jaar tijdens de Venloop vind ik helemaal geweldig."

“De eerste jaren liep ik 40km en de afgelopen 2 jaar 30 km. Volgend jaar ga ik nog een stapje verder door 42 km te lopen. Het allerleukste vind ik de samenkomst in de stad om met zijn allen te proosten op onze geleverde prestaties.”

Bedankt Venloop namens Elmec B.V. voor de perfecte organisatie. 

Meer informatie? www.venloop.nl/weir-venloop-2023

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor nog meer Elmec nieuws; www.elmec.nl/nieuws

knop naar contactpagina

Meer weten?

kom in contact met onze specialisten