Go to main content of this page.
 • English (Engels)
 • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Vacatures

Vacature Electrical Engineer

Hou je van afwisseling en krijg jij net als onze producten de zaak in beweging, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je komt terecht in een hecht team waar je kennis maakt met de Elmec cultuur. Deze kenmerkt zich door collegialiteit, gezelligheid en persoonlijkheid. Werken moet tenslotte ook leuk zijn!

Wat ga je doen:

Als (senior) electrical engineer ben een sparringpartner op het gebied elektrotechniek voor zowel interne als externe klanten. Je wordt vroegtijdig in het multidisciplinair team betrokken bij de offerte fase, het ontwerp en de technische invulling van het project. Nadat je de gewenste functionaliteiten van de machine in kaart hebt gebracht werk je de elektrische schema`s uit voor de besturing. Vervolgens begeleid je de bouw van de besturing en ben je betrokken bij het testen.
Naast de reguliere werkzaamheden begeleid je een (junior) electrical engineer, ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en denk je mee over verbetervoorstellen. De afdeling heeft zich ten doel gesteld om op efficiënte wijze maatwerk te leveren. Daarnaast leveren we een bijdrage aan duurzaamheid door het maken van de juiste keuze voor de gebruikte componenten.
Als (senior) electrical engineer neem je de nodige kennis mee. De techniek staat echter niet stil. Binnen Elmec krijg je de kans om te groeien en bij te blijven in huidige stand der techniek. Gezamenlijk stellen we een ontwikkelplan op. Denk hierbij aan het volgen van een cursus of trainingen. Onze slogan is tenslotte: Betrouwbaar door Kennis. Zo bieden we je mogelijkheden om door te groeien naar teamleider electrical of adviserend engineer.

Dit ben jij:

 • HBO opleiding gevolgd in richting (elektro)techniek en de nodige werkervaring
 • Ervaring met software- en tekenprogramma`s (bijvoorbeeld EPLAN en TIA-Portal)
 • Passie voor techniek
 • Leergierig & gemotiveerd
 • Flexibel & oplossingsgericht
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Waar kom je te werken:

Elmec BV is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd op het gebied van hijs- en aandrijftechniek. Het productengamma is omvangrijk en bevat zaken als takels, hijskranen, motoren en tandwielkasten. Hierbij voeren de producten van de Duitse fabrikant DEMAG de boventoon. Naast de verkoop en levering van componenten verzorgt Elmec ook montage, onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Dankzij een eigen engineeringsafdeling met de nodige kennis, ervaring en improvisatievermogen is Elmec in staat klant specifieke oplossingen te ontwerpen en te produceren.
Mede dankzij een grote voorraad onderdelen (nieuw en gebruikt) is Elmec in staat snel zijn klanten te bedienen en zo stilstand als gevolg van een eventuele storing snel te verhelpen. De grote voorraad aan onderdelen is ook buiten de Nederlandse landsgrenzen bekend. Mede hierdoor heeft Elmec afnemers die over de hele wereld verspreid zitten.

Elmec biedt:

 • Afwisselend werk en de ruimte om zelfstandig te werken
 • Een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen op technisch en organisatorisch vlak
 • Doorgroeimogelijkheden naar teamleider of adviserend engineer
 • Betrouwbare werkgever (Elmec bestaat 50 jaar !) voor wie mensen tellen
 • Goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regie over het aantal vrije dagen

 Interesse of vragen ? Bel 077-373 56 60 en vraag naar Wim Hermans. Of mail naar w.hermans@elmec.nl.

knop naar contactpagina

want to know more?

get in touch with our experts