Go to main content of this page.
 • English (Engels)
 • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Vacatures

Vacature Office Manager Service

Hou je van afwisseling en krijg jij net als onze producten de zaak in beweging, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je komt terecht in een hecht team waar je kennis maakt met de Elmec cultuur. Deze kenmerkt zich door collegialiteit, gezelligheid en persoonlijkheid. Werken moet tenslotte ook leuk zijn!

Wat ga je doen:

Samen met de service manager run je ons service team. Dat verricht werkzaamheden bij onze klanten maar ook in onze werkplaats. De service manager is een technicus met veel praktische ervaring en bij jou ligt de focus op de support. Daaronder verstaan wij o.a. planning monteurs, administratie, offertes, orderverwerking, facturering (met hulp van het secretariaat), werkvoorbereiding, implementatie veiligheidsbeleid en monitoring opleidingen monteurs.
Kranen moeten jaarlijks gekeurd worden en het is belangrijk dat wij de keuringen tijdig uitvoeren. Maar er komen ook andere werkzaamheden tussendoor. Bijvoorbeeld storingen en montages van nieuwe installaties. De planning is dus altijd in beweging.
De keuringsrapporten en service rapporten beheren we in een online platform waar de klanten ook toegang toe hebben. Er staan ook alerts in die een pro-actieve opvolging verdienen. Zoals het uitwerken van offertes, waarbij je collega’s voor de technische expertise zorgen.

Dit ben jij:

 • HBO niveau
 • Geen allergie voor techniek
 • Administratief sterk, je hebt je winkel graag op orde
 • Communiceert graag
 • Spin in het web en houdt ook overzicht als het druk is
 • Leergierig, je wil weten hoe het zit

Waar kom je te werken:

Elmec BV is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd op het gebied van hijs- en aandrijftechniek. Het productengamma is omvangrijk en bevat zaken als takels, hijskranen, motoren en tandwielkasten. Hierbij voeren de producten van de Duitse fabrikant DEMAG de boventoon. Naast de verkoop en levering van componenten verzorgt Elmec ook montage, onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Dankzij een eigen engineeringsafdeling met de nodige kennis, ervaring en improvisatievermogen is Elmec in staat klant specifieke oplossingen te ontwerpen en te produceren.
Mede dankzij een grote voorraad onderdelen (nieuw en gebruikt) is Elmec in staat snel zijn klanten te bedienen en zo stilstand als gevolg van een eventuele storing snel te verhelpen. De grote voorraad aan onderdelen is ook buiten de Nederlandse landsgrenzen bekend. Mede hierdoor heeft Elmec afnemers die over de hele wereld verspreid zitten.

Elmec biedt:

 • Afwisselend werk en de ruimte om zelfstandig te werken
 • Een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen op technisch en organisatorisch vlak
 • Betrouwbare werkgever (Elmec bestaat 50 jaar!) voor wie mensen tellen
 • Goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regie over het aantal vrije dagen

 Interesse of vragen ? Bel 077-373 56 60 en vraag naar Wim Hermans. Of mail naar w.hermans@elmec.nl.

knop naar contactpagina

want to know more?

get in touch with our experts