Go to main content of this page.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Elmec news

DEMAG onderdelen direct uit voorraad leverbaar

Elmec snelle levering DEMAG onderdelen

Elmec onderscheidt zich door te beschikken over een uitgebreid magazijn met alle voorkomende artikelen uit het hijs- en aandrijfpakket van DEMAG.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe óf gebruikte onderdelen. Onze voorraad omvat niet alleen de nieuwste DEMAG-productseries, maar ook uitgebreide inventaris van oudere series. In ons uitgebreide magazijn hebben we vrijwel alle slijtage- en standaarddelen van DEMAG direct beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt de juiste onderdelen leveren en storingen verhelpen met onze eigen servicedienst.

Twijfelt u over welke onderdelen u nodig heeft? Geen probleem. Onze deskundige medewerkers kennen de DEMAG-producten tot in detail. Samen met u bepalen ze de benodigde onderdelen en bieden ze advies over de montage. U kunt dus altijd rekenen op onze expertise en ondersteuning.
Dankzij onze jarenlange ervaring is onze voorraad perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten. We hebben meer dan 15.000 verschillende DEMAG-artikelen op voorraad, variërend van eenvoudige O-ringen tot complete takels en aandrijvingen.

DEMAG geniet een uitstekende reputatie wat betreft de beschikbaarheid van onderdelen. Ons assortiment omvat onderdelen die teruggaan tot de tweede helft van de jaren zestig, en sommige zelfs nog van daarvoor. U kunt dus rekenen op langdurige ondersteuning op het gebied van materialen en expertise.
Onze ruime voorraad, inclusief "exotische" onderdelen, is tot ver over de landsgrenzen bekend. Het regelen van internationale leveringen vormt voor ons geen enkel probleem.

Elmec voorraad DEMAG

Raadpleeg onze partsfinder:

  • Deze tool biedt toegang tot een uitgebreide voorraad van DEMAG reserveonderdelen
  • U vindt de juiste nieuwe of kosteneffectieve refurbished onderdelen voor uw kranen, takels en aandrijvingen

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer updates: www.elmec.nl/nieuws

knop naar contactpagina

want to know more?

get in touch with our experts