Go to main content of this page.
  • English (Engels)
  • Nederlands (Nederlands)

elmec logo

Elmec news

Elmec is sinds afgelopen maand weer drie nieuwe collega’s rijker.

Elmec blijft groeien! En dat is iets om trots op te zijn. Elmec bestaat inmiddels alweer 51 jaar en sinds we in 2002 in Belfeld gevestigd zijn, is het team met maar liefst 18 collega’s toegenomen!

Wij stellen jullie dan ook graag voor aan onze nieuwe teammembers Demian, Laurens en Jessy.

elmec magazijnmedewerkerJessy was op zoek naar een nieuwe baan en heeft ons uiteindelijk gevonden door de vacature van Elmec die gepubliceerd werd door Tempo team. Hij wilde graag een baan in het magazijn en de werkzaamheden die daarbij horen spraken hem heel erg aan. Na uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek was de indruk die Jessy van Elmec gekregen had heel goed. Jessy is aangenomen als magazijnmedewerker waarin hij diverse werkzaamheden uitvoert zoals laden en lossen, orders binnen boeken, verzenden en reserveren van orders en andere bijkomende taken.

“Ik heb een goeie samenwerking met mijn collega’s. Als ik iets vraag word ik altijd geholpen en mijn collega’s zijn altijd vriendelijk dus dat zit helemaal goed.”

Jessy heeft het goed naar zijn zin bij Elmec en voelt zich helemaal thuis tussen zijn nieuwe collega’s.

In zijn vrije tijd voetbalt Jessy bij Esperanza in Pelt (België). Door twee tot driemaal per week te trainen en ieder weekend een voetbalwedstrijd te spelen neemt dat veel vrije tijd in beslag. Maar Jessy doet dit met heel veel plezier.

 

elmec servicemonteurLaurens wilde graag een switch maken naar een nieuw bedrijf en was via een recruiter waar hij al eerder mee gewerkt heeft uitgenodigd om bij Elmec op sollicitatiegesprek te gaan. Na het gesprek vertelde Laurens dat de sfeer en de gezelligheid binnen ons bedrijf hem enorm aansprak. Ook de ruimte die er geboden wordt om zich verder ontwikkelen als techneut paste helemaal bij hetgeen dat hij zocht in een bedrijf.

“Het werken bij Elmec bevalt mij onwijs goed! Super fijne en leuke collega's die je graag de kneepjes in het vak aanleren en je helpen te ontwikkelen.”

Laurens is aangenomen als Service Monteur waarbij hij taken verricht zoals het opbouwen van nieuwe kraanconstructies, onderhoud aan kranen, storingen verhelpen en revisies van kranen en onderdelen.
Hij vindt de samenwerking met zijn collega’s en de sfeer en gezelligheid binnen Elmec erg leuk! Wat hem vooral aanspreekt is dat er toch heel serieus gewerkt wordt om telkens weer opnieuw kwaliteit af te leveren.

In zijn vrije tijd sleutelt Laurens graag aan auto's en motoren. Hij houdt van het plannen van leuke activiteiten met zijn vrienden zoals o.a. attractieparken bezoeken en gamen.

 

Demian zocht naar een nieuwe baan als E-Engineer nadat hij afgestudeerd was bij Fontys. Hij stuitte op een vacature op de website van Elmec en deze sprak hem erg aan vanwege de afwisselende werkzaamheden.

“De eerste weken bij Elmec bevallen mij zeer goed. De sfeer is fijn en het werk is afwisselend. Er is nog steeds een hoop te leren voordat alles op zijn volle gang loopt.”

elmec e-engineerDemian werkt als Project Engineer E bij Elmec en zijn hoofdwerkzaamheden zijn het uitwerken van elektrische schema’s gebaseerd op de eisen van de klant. Ook het zorgdragen dat de juiste componenten worden besteld en het verstrekken van de benodigde informatie aan de monteurs voor het correct uitvoeren van hun werkzaamheden.

Daarnaast houdt hij zich in zijn vrije tijd bezig met zijn lidmaatschap bij de schietvereniging S.V. De Leuker in Swalmen waar hij drie keer per week een luchtpistool hanteert.

 

Elmec wil deze nieuwe aanwas van collega's van harte welkom heten in ons team. 

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer updates; www.elmec.nl/nieuws

knop naar contactpagina

want to know more?

get in touch with our experts